Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-28-2017, 01:29 PM   #1
Skoolie
 
Join Date: Mar 2016
Location: chicago, il
Posts: 220
Year: 2003
Chassis: IC CE
Engine: T444
help, Rear flashers/turn signals not working

it seems somewhere along the way i fluffed something up. my front turn signals and lights function. But my rear brake light turn signals and flashers do not. i know its a wiring issue but i dont know where to start. anyone got the internal wiring diagram of a 2004 ic ce bus? or where i should start checking?
Azuleslight is offline   Reply With Quote
Old 06-28-2017, 02:29 PM   #2
Mini-Skoolie
 
Join Date: May 2017
Location: Lake geneva Wisconsin
Posts: 62
Year: 93
Coachwork: Amtran
Chassis: International
Engine: 7.3 idi
I had the same problem. It ended up being a box i disconnected. It was a light monitor box. Does yours have something like this?
Greatestrr is offline   Reply With Quote
Old 06-28-2017, 03:26 PM   #3
Skoolie
 
Join Date: Mar 2016
Location: chicago, il
Posts: 220
Year: 2003
Chassis: IC CE
Engine: T444
Quote:
Originally Posted by Greatestrr View Post
I had the same problem. It ended up being a box i disconnected. It was a light monitor box. Does yours have something like this?
Yup, that was the problem....so i cannot have a functioning system without it. Thanks for the help
Azuleslight is offline   Reply With Quote
Old 06-28-2017, 04:05 PM   #4
Mini-Skoolie
 
Join Date: May 2017
Location: Lake geneva Wisconsin
Posts: 62
Year: 93
Coachwork: Amtran
Chassis: International
Engine: 7.3 idi
For sure glad it worked. Kind of funny we both tried to eliminate that box and knocked out our power.
Greatestrr is offline   Reply With Quote
Old 06-28-2017, 05:23 PM   #5
Skoolie
 
Join Date: Mar 2016
Location: chicago, il
Posts: 220
Year: 2003
Chassis: IC CE
Engine: T444
Quote:
Originally Posted by Greatestrr View Post
For sure glad it worked. Kind of funny we both tried to eliminate that box and knocked out our power.
Yeah, that box is a waste of space....sadly an important waste of space.
Azuleslight is offline   Reply With Quote
Old 07-26-2017, 12:06 PM   #6
New Member
 
Join Date: Jun 2017
Posts: 3
I had noticed the same issue but only when I attempted to back up and did'nt have my reverse alarm.
Pringler is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
broken, electrical, turn signal

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Virginia Campgrounds

Reviews provided by

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -5. The time now is 12:34 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.