Thread Tools Display Modes
Old 05-07-2015, 11:41 AM   #1
New Member
Join Date: Jan 2015
Posts: 4
Windshield Wiper Wiring

Am converting a 1972 Carpenter Coach with a Chevy chassis. Wiring has been a nightmare due to previous owner. I've got most of it figured out except the wiper motor wiring.
Originally there was a double toggle switch, one side to turn on/off, the other side for Hi/Lo. I installed two separate switches. First switch has two terminals, I hooked the red/power wire from the motor to one terminal then a jumper to the 2nd switch which has three terminals, I put it on the mid terminal. I then took the black wire to the 2nd switch for low speed and the green wire to terminal for high speed.
The problem is when I plug in to the main power bar the resister and motor get immediately HOT. Still works but clearly this is not right.

Also, any ideas why reverse lights wouldn't work? All original wiring that has not been tampered with.

Any help is much appreciated.
BusGirl is offline   Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

» Virginia Campgrounds

Reviews provided by

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -5. The time now is 12:49 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.