Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-02-2005, 08:03 PM   #1
Almost There
 
Join Date: Mar 2004
Location: Fir Island, Washington
Posts: 83
Help

Hi There , I cannot get reconized by the system to post some pictures. I registered in 3 of 2004 but the system does not recognize me. . Any assistance would be appreciated.

Thanks, J.B.
J.B. is offline   Reply With Quote
Old 01-03-2005, 06:26 PM   #2
Bus Crazy
 
Steve's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Central Iowa
Posts: 1,838
Send a message via AIM to Steve
I don't see where you tried to post pictures at, try posting one here so I can look at what is wrong.

PS I tried to call you, your internet must use the phone number you gave me.
__________________
View my 1972 Ward: Topic from the Build : The Picture Gallery
View my 1986 Blue Bird: Topic from the Build : The Picture Gallery
View my 1960 GMC: Topic from the Build : The Picture Gallery
Steve is offline   Reply With Quote
Old 01-03-2005, 06:34 PM   #3
Bus Crazy
 
Steve's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Central Iowa
Posts: 1,838
Send a message via AIM to Steve
To post a picture it should look like this in your message:

Code:
[img]addresstotheimagehere[/img]
__________________
View my 1972 Ward: Topic from the Build : The Picture Gallery
View my 1986 Blue Bird: Topic from the Build : The Picture Gallery
View my 1960 GMC: Topic from the Build : The Picture Gallery
Steve is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Virginia Campgrounds

Reviews provided by

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -5. The time now is 02:34 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.