Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-10-2015, 11:48 PM   #11
Skoolie
 
Join Date: Mar 2010
Location: Texas
Posts: 206
Year: 1997
Coachwork: AmTran
Chassis: Genesis
Engine: DT466
Rated Cap: 84
I've run into this too, but then later they show up. I think it may be some server side processing that has to complete?
Timelord is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2015, 01:01 AM   #12
New Member
 
Join Date: Jun 2015
Location: Northern California
Posts: 6
Year: 48
Coachwork: Crown
Engine: Cummings pancake
Rated Cap: No idea
My pics post rotated??
Slyly is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2015, 01:04 AM   #13
Skoolie
 
Join Date: Mar 2010
Location: Texas
Posts: 206
Year: 1997
Coachwork: AmTran
Chassis: Genesis
Engine: DT466
Rated Cap: 84
It probably is reading the meta data saying what orientation your camera was in. Part of the reason I suspect laggy processing.
Timelord is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2015, 01:07 AM   #14
Bus Geek
 
Join Date: Aug 2011
Location: Stony Plain Alberta Canada
Posts: 2,937
Year: 1992
Coachwork: Bluebird
Chassis: TC2000 FE
Engine: 190hp 5.9 Cummins
Rated Cap: 72
I pay for my photobucket once a year.

No pics get deleted.

I have yet to see a forum like this one that has reliable pic hosting. That's why I use a specialized pic hosting site.

Nat
__________________
"Don't argue with stupid people. They will just drag you down to their level, and beat you up with experience."

Patently waiting for the apocalypses to level the playing field in this physiological game of life commonly known as Civilization
nat_ster is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2015, 05:53 PM   #15
Site Team
 
Janet H's Avatar
 
Join Date: Oct 2014
Location: Washington State
Posts: 439
Quote:
Originally Posted by nat_ster View Post
I pay for my photobucket once a year.

No pics get deleted.

I have yet to see a forum like this one that has reliable pic hosting. That's why I use a specialized pic hosting site.

Nat
Yes, you pay for hosting but I have seen hundreds of instances where some one lets their hosting subscription lapse and valuable images are no longer available. This is especially a problem on sites where folks are depending on those images for restoration help.

We have extremely reliable image hosting - it's housed on our servers rgiht along the rest of the forum content BUT we load images to the forum last - after text. This is to keep load speeds fast and in deference to those with slow internet connections. This is the reason that sometimes they don;t show up immediately.
__________________
You have brains in your head. You have feet in your shoes. You can steer yourself any direction you choose | Dr. Seuss
Janet H is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2015, 07:39 PM   #16
Almost There
 
ElizaHasAPlan's Avatar
 
Join Date: May 2015
Location: Eastern Kentucky
Posts: 76
My download speed is currently 33.21 Mbps. I always use Photobucket to post pics. I always have done so in every forum I'm a member of.

It was attached thumbnails from other users that weren't showing up. They are now though, so I don't know what the problem was. I've never had this problem on any other forum either.

Meh. Dunno. It's all good now.
ElizaHasAPlan is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2015, 08:07 PM   #17
Mini-Skoolie
 
Join Date: Jul 2015
Posts: 11
Imgur is free and they don't delete. Unless is porn or copyright.
SpudLime is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2015, 10:23 PM   #18
Bus Nut
 
Join Date: Nov 2013
Location: Gainesville. Georgia
Posts: 526
Year: 1992
Coachwork: bluebird
Rated Cap: 72
I have to pay for PHOTOBUCKET?????

I haven't as of yet, I wonder what I'm not getting vs being a paying Customer.
The-Breeze is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2015, 10:59 PM   #19
Site Team
 
crazycal's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 4,087
I think Nat is trying to remain diplomatic. One of the mods went apepoop on many of his posts and went crazy with the delete button. I am sure he is angry and rightfully so that many of the pictures that he uploaded were lost.
__________________
I'm hungry!

You Gotta Let Me Fly
crazycal is offline   Reply With Quote
Old 08-12-2015, 01:06 AM   #20
Bus Crazy
 
Join Date: Jan 2008
Location: Upstate NY (Mohawk Valley)
Posts: 1,096
On the old system, all pictures always displayed within the messages, whether you are logged in or not. If a link was later broken, there would be a placeholder somthing like "photo" where the image had been.

On the new system, I am seeing three classes of images.

- There are some images that appear in the posts even if you are not logged in

- There are some images, like the one that Janet posted, that appear as a file name if you are not logged in, but appear as images after you log in.

- And I suspect there are others that just don't appear. Someone will make a post about their bus that appears as 100% text, and then reply posts will comment about appearance or another visual aspect. That leads me to believe that only some internet software or add-ons can see images in this third class. And as far as I know, the images of this type never do appear later for me.
__________________
Someone said "Making good decisions comes from experience, experience comes from bad decisions." I say there are three kinds of people: those who learn from their mistakes, those who learn from the mistakes of others, and those who never learn.
Redbear is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Virginia Campgrounds

Reviews provided by

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -5. The time now is 07:41 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.