Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-17-2017, 05:51 PM   #1
Bus Nut
 
Join Date: Dec 2015
Location: pa
Posts: 400
Year: 1998
Coachwork: corbeil
Chassis: ford e350
Engine: 7.3 powerstroke
thumbnails disappearing

The thumbnails in Elf Bus e350 Corbeil II are randomly disappearing. As a result the images are not presented in the actual post.
Interesting enough the photos are there . If you click on the empty spot where a thumbnail was then the photo does appear.

Any reason for this?


Thank you, J
joeblack5 is offline   Reply With Quote
Old 03-17-2017, 07:21 PM   #2
Bus Geek
 
Robin97396's Avatar
 
Join Date: Feb 2016
Location: Willamina, Oregon
Posts: 4,410
Year: 1997
Coachwork: Bluebird
Chassis: TC 1000
Engine: 5.9
Send a message via Yahoo to Robin97396
I've found attaching pictures works much better late at night.
Robin97396 is offline   Reply With Quote
Old 03-17-2017, 07:31 PM   #3
Bus Nut
 
Join Date: Dec 2015
Location: pa
Posts: 400
Year: 1998
Coachwork: corbeil
Chassis: ford e350
Engine: 7.3 powerstroke
Thanks Robin,

It is bizar, does anybody else notices their thumbnails / files disappearing and reappearing? Is this stuff spread out over different servers that are not synchronized??
I probably have to start moving everything to a private server / website
Later J
joeblack5 is offline   Reply With Quote
Old 03-17-2017, 08:31 PM   #4
Bus Geek
 
Robin97396's Avatar
 
Join Date: Feb 2016
Location: Willamina, Oregon
Posts: 4,410
Year: 1997
Coachwork: Bluebird
Chassis: TC 1000
Engine: 5.9
Send a message via Yahoo to Robin97396
It's very frustrating and it's a relatively common subject. Sometimes it works like butter and sometimes it don't. As far as I can tell the problem is usually some kind of security issues with our own computers. I recently had to restore the factory software and everything is working great now with this site. I know how maddening that is. It takes work just to get things posted and somehow they don't stick. I can upload easy late at night if it's not raining.
Robin97396 is offline   Reply With Quote
Old 03-17-2017, 08:50 PM   #5
Bus Nut
 
Join Date: Dec 2015
Location: pa
Posts: 400
Year: 1998
Coachwork: corbeil
Chassis: ford e350
Engine: 7.3 powerstroke
Yes I can see that some of my own computer settings can do a number on log in / out time with the cookie thing.
That is why I checked with a second line, my cell phone if the thumbnails were there and they were not. When I uploaded more pictures the missing thumbnail came back and were now visible in the thread. Somehow the server must be hanging up, may be I am in a specific damaged section of the hard drive ?? Do not knwo enough about it but saw this now several times.
Later J
joeblack5 is offline   Reply With Quote
Old 03-17-2017, 09:05 PM   #6
Bus Geek
 
Robin97396's Avatar
 
Join Date: Feb 2016
Location: Willamina, Oregon
Posts: 4,410
Year: 1997
Coachwork: Bluebird
Chassis: TC 1000
Engine: 5.9
Send a message via Yahoo to Robin97396
You've got a handle on it now, but there's still good days and bad days for attaching pics.
Robin97396 is offline   Reply With Quote
Old 03-17-2017, 10:54 PM   #7
Bus Nut
 
Join Date: Dec 2015
Location: pa
Posts: 400
Year: 1998
Coachwork: corbeil
Chassis: ford e350
Engine: 7.3 powerstroke
Thanks Robin, I will take your advise and go late in the evening, it is not raining now.

http://www.skoolie.net/forums/member...ture15431.html

That is when the picture was taken
Later J
joeblack5 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Virginia Campgrounds

Reviews provided by

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -5. The time now is 02:38 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.