Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-26-2005, 01:45 PM   #1
Bus Crazy
 
Steve's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Central Iowa
Posts: 1,838
Send a message via AIM to Steve
Web Site Update

Im finally got around to getting some of the files out of backup to fix everything from when the worm wrote over all the pages. ( I know its been like six months now )

Anyways, I am still working on a whole new site update that you should see coming in a month or two. I am planning to integrate everything on the site with php.
__________________
View my 1972 Ward: Topic from the Build : The Picture Gallery
View my 1986 Blue Bird: Topic from the Build : The Picture Gallery
View my 1960 GMC: Topic from the Build : The Picture Gallery
Steve is offline   Reply With Quote
Old 05-31-2005, 11:37 AM   #2
Skoolie
 
dammitAndy's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Salt Lake City, UT
Posts: 138
Year: 1989
Coachwork: Wayne
Chassis: Ford
Engine: 370
Rated Cap: 44
Looking good man, keep it up. If you need any help, don't hesitate to ask... I'm building websites almost all day everyday....
__________________
'89 Ford 370-2V Wayne - Sold :(
http://www.dammitandy.com/bus

Plotting the next project now. Looking for a clean diesel pusher with low rust/miles. Identical plans with plumming and biodiesel added :)
dammitAndy is offline   Reply With Quote
Old 06-28-2005, 04:27 PM   #3
Bus Crazy
 
Steve's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Central Iowa
Posts: 1,838
Send a message via AIM to Steve
Today I upgraded the webserver to the latest operating system. Seems like everything is up and running fine, (although to admin some features I need to now upgrade my client)

If you notice anything not working let me know.
__________________
View my 1972 Ward: Topic from the Build : The Picture Gallery
View my 1986 Blue Bird: Topic from the Build : The Picture Gallery
View my 1960 GMC: Topic from the Build : The Picture Gallery
Steve is offline   Reply With Quote
Old 06-29-2005, 10:00 AM   #4
Bus Crazy
 
Steve's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Central Iowa
Posts: 1,838
Send a message via AIM to Steve
Oops, the server has been running slow for the last day because I didn't notice the virus software I was running was incompatible with the new OS and was causing 100% CPU usage. I have fixed the problem and things should load much faster.
__________________
View my 1972 Ward: Topic from the Build : The Picture Gallery
View my 1986 Blue Bird: Topic from the Build : The Picture Gallery
View my 1960 GMC: Topic from the Build : The Picture Gallery
Steve is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Update on OLDSKWL... old_school_power Skoolie Conversion Projects 12 01-24-2014 01:45 AM
How to update classified Grandpa Graf Forum Admin | Account Help | Suggestion Box 2 12-10-2013 12:37 PM
Short Bus Update Roadieman Short-Bus Conversion Projects 7 06-30-2011 12:04 PM
Doodlebus update captainkf Everything Else | General Skoolie Discussions 0 07-27-2008 05:20 AM
My junk update Jarlaxle Skoolie Conversion Projects 0 10-28-2004 11:10 AM

» Virginia Campgrounds

Reviews provided by

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -5. The time now is 02:39 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.