Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-03-2018, 06:11 PM   #1
Mini-Skoolie
 
Join Date: Jul 2018
Location: Central Arkansas
Posts: 14
Year: 1999
Coachwork: Aerotech
Chassis: E-450
AC issues

Wasnít sure if this should go in the HVAC section or not, since it has to do with the factory air I put it here. Just started on a long road trip today in a Ford E450 shuttle that Iíve been renovating. On the road 2 hours and my air in front dash went out. Fan blows for a second and then gets weaker and weaker. Vent feels cold, but no fan. If I let it set for a while it will do the same thing- blow for a minute or so but getting weak quickly. Any ideas??
Foxpen is offline   Reply With Quote
Old 09-03-2018, 09:40 PM   #2
Bus Nut
 
Ronnie's Avatar
 
Join Date: Oct 2017
Location: Virginia
Posts: 941
Year: 1971
Coachwork: Wayne
Chassis: International Loadstar 1700
Engine: 345 international V-8
Two ideas,

1. could be evaperator freezing up and blocking air flow with ice. Usually low refridgerant can cause that. Can you turn off the a/c but leave the fan on for vent? If so do that and see if after 10-15 minutes air flow will start increasing. If it does then turn a/c back on till air does not come out again and repeat the cycle.

2. blower motor going bad.
Ronnie is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Featured Campgrounds

Reviews provided by

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -5. The time now is 06:12 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.