Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-22-2019, 10:21 AM   #1
New Member
 
Join Date: Aug 2018
Posts: 7
Bus works with engine cover off but not when it is on

Hi everyone, I have a 1991 Chevy G30 Bluebird school bus. 5.7 L engine. 4 window gasser.

Recently it wouldn't start. For a few days or maybe weeks prior I could feel some hiccups as it idled so I was fearing the worse. Then it stopped completely. With the help of some internet friends, I was able to trouble shoot it over 24 hrs and get it running.

What I did:
- checked that there was spark to ensure there was no ignition problem
- changed the fuel pump relay <--- this seemed to fix the problem but ...

When I put the bus back together and covered the engine (it's one of those where you also have access from inside the cab by the driver seat), the bus would not start. I had the remove the cover to drive it home.

Anyone had this experience and can point me in the right direction? I am hoping it isn't a fuel pump problem.

Thanks!
rideordie is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Featured Campgrounds

Reviews provided by

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -5. The time now is 05:13 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.