Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-06-2019, 08:10 AM   #1
Skoolie
 
Doe69936's Avatar
 
Join Date: Dec 2017
Location: Arkansas
Posts: 131
Year: 2005
Chassis: School bus
Engine: Cummins
Oil sensor location

How many oil pressure sensors are on the t444e motor ?
I've got an intermittent low oil pressure issue that I believe is related to a sensor or connection I know of the one on the hpop resivore however when I disconnect it with a running engine it still has a pressure reading.
so I'm wondering if there's another one or if it uses a factory preset/limp mode when it loses the signal .
However if so that would be in contradiction to having a computer monitored oil pressure in my mind
Doe69936 is offline   Reply With Quote
Old 04-06-2019, 09:20 AM   #2
Bus Crazy
 
Johnny Mullet's Avatar
 
Join Date: Oct 2017
Location: Ashtabula, Ohio
Posts: 1,013
Year: 1996
Coachwork: Thomas
Chassis: International
Engine: T444E 7.3L
Should be right on top of the HPOP reserviour.
__________________
Mullet's Thunder Bus Build
Johnny Mullet is offline   Reply With Quote
Old 04-06-2019, 09:34 AM   #3
Skoolie
 
Doe69936's Avatar
 
Join Date: Dec 2017
Location: Arkansas
Posts: 131
Year: 2005
Chassis: School bus
Engine: Cummins
Yep that's only I know of
Doe69936 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Featured Campgrounds

Reviews provided by

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -5. The time now is 12:56 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.