Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-18-2018, 08:43 AM   #1
Mini-Skoolie
 
Join Date: May 2018
Posts: 16
Scallywagon electrical issue

This occurred while trying to start my 1995 international 3800. Was running fine all week. It did rain last night however. Any idea what might be causing this?

https://youtu.be/EGa2GhxX8LI

Iím a newbie here and just getting going.
Jsayah is offline   Reply With Quote
Old 07-18-2018, 01:51 PM   #2
Bus Nut
 
Join Date: May 2018
Location: topeka kansas
Posts: 431
Year: 1954
Coachwork: wayne
Chassis: old f500- new 2005 f-450
Engine: cummins 12 valve
Rated Cap: 20? five rows of 4?
anecdotal rain..

I dont think rain has anything to do with it. I think you have a bad ground or bad grounds and it just took time to find this out,


william
magnakansas is offline   Reply With Quote
Old 07-18-2018, 02:39 PM   #3
Bus Nut
 
Join Date: Feb 2014
Location: Cuyahoga Falls Ohio
Posts: 460
Year: 1997
Coachwork: Startrans
Chassis: Ford e-350 single wheel
Engine: 5.4 litre
Rated Cap: 12
Make sure your batteries are good and have a full charge.
leadsled01 is offline   Reply With Quote
Old 07-18-2018, 05:17 PM   #4
Mini-Skoolie
 
Join Date: May 2018
Posts: 16
Quote:
Originally Posted by leadsled01 View Post
Make sure your batteries are good and have a full charge.
Yea pretty sure the alternator needs to be replaced.
Jsayah is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Featured Campgrounds

Reviews provided by

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -5. The time now is 08:01 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.