Free 7 Day Trial RV GPS App RV Trip Planner Campground Reviews RV Maintenance Free 7 Day Trial ×


Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-11-2021, 04:06 PM   #1
New Member
 
Join Date: Sep 2020
Location: Minnesota
Posts: 5
Year: 2001
Coachwork: International
Engine: DT466
Warning, clearance and cluster lights not working (potential solution)

A while back I ripped out a bunch of the bus wiring that I didnt need. Just wires that went to stuff I already ripped out (radio, stop sign, old speakers and lights). At some point in this process the warning and cluster lights along with the windshield wipers stopped working. Ive been messing with the fuse box ever since because I think the problem stems from there. Ill include a picture of the back with two points labeled. Point A is a "Hot All Time" wire for Radio Memory. Point B is a "ign fed" wire for my Warning, Clearance and Cluster lights. When I connect the wire from A to B, the lights and windshield wipers start working again. Not sure how this makes the wipers work but Ill take it. It seems like the wire B is only missing a hot wire of some sort. Might have gotten pulled out on accident at some point. Just wondering... is this a bad solution to my problem? I plan on marking the change on the wiring sheet inside the door.
Attached Images
File Type: jpg 20210311_160236.jpg (156.6 KB, 4 views)

Flynt is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Featured Campgrounds

Reviews provided by

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -5. The time now is 09:38 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.